Шабо Класик

Колекція витриманих ігристих вин, створених класичним методом шампанізації в пляшці. Виготовляють з істинно шампанських сортів винограду Піно Нуар і Шардоне, що ростуть на ділянках теруару Шабо.

На виробництво такого ігристого вина потрібно від 9 місяців до 3-х років. Упродовж цього часу в кожній окремо взятій пляшці відбувається безперервний процес природного бродіння. Поступово вино вдосконалюється та дорослішає, набуваючи бездоганних смакових і ароматичних властивостей. Усі етапи виробництва контролюються міжнародними експертами «Institut Oenologique de Champagne» (Франція).
 
Шабо Класик – витримані, чудово збалансовані ігристі вина з елегантним смаком, витонченим ароматом і заворожливою грою в келиху. У кожній пляшці – 1,6 кг винограду найвищої якості.