Увага! Сайт мiстить iнформацiю, не рекомендовану
для осiб, якi не досягли повнолiття.
Чи досягли Ви повнолiття?
Років шість тому я відкрив Wine Spectator і здивувався. Виявилося, два
найголовніших людини в ресторані – це шеф-кухар і сомельє. Саме так, адже вони
приносять закладу максимум прибутку. Їжа та напої – основні статті доходів і
ним…
У світовій практиці статус «вина контрольованих
найменувань за походженням» (вина КНП) надається тільки винам найкращої якості,
походження та виробництво яких регламентується законодавчими актами та
…
Керівник / шеф-сомельє ресторану “Бернардацці” в Одесі, автор винного відеоблогу, кращий сомельє України 2008-го року
Голова правління ТОВ «Промислово-торговельна компанія Шабо», Топ-менеджер №1 виноробної галузі за версією спеціалізованого видання «Акциз», Кандидат технічних наук