(Українська) Років шість тому я відкрив Wine Spectator і здивувався. Виявилося, два
найголовніших людини в ресторані – це шеф-кухар і сомельє. Саме так, адже вони
приносять закладу максимум прибутку. Їжа та напої – основні статті доходів і
ним…
On December 26, 2012, in the Ministry of Agrarian
Policy and Food of Ukraine, the signing of important documents took place, thus
initiating a new era of Ukrainian winemaking. For the first time in the history
of Ukraine, the p…
(Українська) Керівник / шеф-сомельє ресторану “Бернардацці” в Одесі, автор винного відеоблогу, кращий сомельє України 2008-го року
(Українська) Голова правління ТОВ «Промислово-торговельна компанія Шабо», Топ-менеджер №1 виноробної галузі за версією спеціалізованого видання «Акциз», Кандидат технічних наук